Lijkt het je leuk om samen met anderen dezelfde hobby te delen? Heb jij nog tijd op vrijdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur? Wij hebben namelijk nog plaats voor 2 personen! In de maanden juni/juli en augustus is dat één keer per maand. Vanaf september/oktober gaan we om de week een workshop doen. Ook als je geen ervaring hebt of net begint met deze hobby ben je van harte welkom! Je hoeft niks mee te nemen, alles is hier aanwezig en daar mag je allemaal gebruik van maken. De koffie/thee met iets lekkers staat klaar, je krijgt de Stampin' Up! catalogus gratis en je gaat naar huis met een hoop inspiratie en twee mooie zelfgemaakte kaarten en/of één project!

Heb je nog vragen of wil je jezelf meteen opgeven? Dat kan door ons even een e-mail te sturen of vul het formulier in op de contact pagina >> klik hier!

Natuurlijk kun je ook meedoen met onze 'extra' workshops, je vindt deze hieronder in de agenda. Mocht je het leuk vinden mag je gewoon aanschuiven dus kijk of er nog een plek over is en doe gezellig mee! 🙂

Vier het Voorjaar

Agenda

Er zijn geen aankomende events.