Hé wat leuk dat je overweegt om eens mee te doen met de workshop! De workshops zijn voor beginners en gevorderden maar ook als je nog nooit hebt gestempeld of deze hobby je totaal onbekend is. Iedereen kan het! En hoe gezellig is het om dat samen te doen?

Met de ‘Christmas Is Coming’ maken we kerstkaarten/cadeaudoosjes met de producten van Stampin’ Up! dus we gaan werken met papier, stempels, kleuren inkt, stansen en andere materialen. Het mooie is, je hoeft niks mee te nemen, alles is aanwezig en alles mag je proberen.

We maken 2 kaarten of 1 cadeaudoosje. De ene keer maken we 2 verschillende kaarten met verschillende technieken, de andere keer maken we 2 dezelfde kaarten als de techniek moeilijker is. Wat het gaat worden blijft altijd nog even een verrassing maar het is altijd gezellig en je gaat naar huis met veel inspiratie en mooie eigen gemaakte kaarten/cadeaudoosje.

Dus lijkt het je leuk om een workshop te doen of wil je graag eens kennis maken met ons en de producten van Stampin’ Up!? Geef je dan zo snel mogelijk op om zeker te zijn van een plaats door een email te sturen naar info@stempeltijd.nl of vul het contactformulier in op de contact pagina. Kom je voor de eerste keer dan krijg je uiteraard de huidige Stampin’ Up! catalogi gratis!

Prijs: 7,50 euro
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Plaats: Edam – Noord-Holland

Tot dan!

Groetjes,
Hans en Sandra