Wat houdt het zijn van Stampin' Up! Demonstrator in?
Ben je creatief en ben je ook zo enthousiast over de kwaliteit van de Stampin' Up! producten? Wil je altijd wel 20% korting ontvangen? Bij Stampin' Up mag je het helemaal invullen hoe je zelf wilt dus ook voor jezelf en je hobby! "Stampin' Up! demonstratrice" is een titel die je ontvangt als je jezelf aanmeldt en je hoeft geen workshops te geven of producten te verkopen, je vult de titel in hoe je zelf wilt. Wij weten uit eigen ervaring hoe leuk het is!

 

Even alles op een rijtje:

  • Je kiest 175 euro aan producten uit maar je betaald maar 129 euro om te starten! Dat is dus een cadeautje van bijna 50 euro! Daarnaast ontvang je ook nog folders, catalogi, bestelformulieren, uitnodigingskaarten e.d. ter waarde van 60 euro gratis erbij!
  • Je krijgt altijd 20% korting op de producten van Stampin' Up! In de toekomst kans op 25% korting!
  • Je hoeft geen voorraad te hebben dus neemt geen risico met het aanschaffen van producten die je misschien niet verkoopt.
  • Je hebt de mogelijkheid om regelmatig een gratis product te verdienen.
  • Je ontvangt elk kwartaal een Stampin' Up! inspiratie magazine.
  • Je ziet als demonstratrice als eerste alle nieuwe producten uit de nieuwe catalogus en mag één maand eerder dan de klanten een pre-order doen uit de nieuwe catalogus.

Voorwaarden:
Wil je demonstratrice blijven dan moet je voor €371,08,- (inclusief btw) per kwartaal bestellen/omzetten (In het eerste kwartaal van aanmelding hoef je geen bestelling meer te doen). Lukt dat niet in 3 maanden dan krijg je nog 1 maand extra tijd om tot dat bedrag te komen. Als het helemaal niet meer lukt is het helemaal niet erg en kun je gewoon stoppen, dat gaat vanzelf. Je mag dan de producten houden en kunt weer je producten bij je 'oude' demonstratrice bestellen in de toekomst. Er zijn verder geen consequenties of kleine lettertjes.

Hoe meld ik me aan?
Heb je jouw verlanglijstje klaar? Dan wordt het nu leuk!! Door HIER te klikken kom je op een pagina en kun je jezelf aanmelden. Lukt het je niet, heb je nog vragen of vind je het lastig? Wij helpen je graag. Klik hier en stuur ons een e-mail of bel: 06-14445175

joinnow_buttonKlik op Join Now!
 

Ik heb me aangemeld maar hoe verder?
Wat leuk! Gefeliciteerd met je aanmelding en welkom! Na het instappen als Stampin' Up! demonstratrice ontvang je al snel het startpakket. De betaling wordt binnen 5 dagen van je rekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met daarin je ID nummer en je tijdelijk wachtwoord om je te kunnen aanmelden op de Stampin' Up! demo website. Geen e-mail ontvangen? Laat het ons dan even weten. En nu even geduld....je startpakket met al je uitgezochte Stampin' Up! producten is onderweg! Spannend!

Je bent nu onze 'downline' en ik ben jouw 'upline'. Je kunt met alle vragen over Stampin' Up! bij mij of Sandra terecht. Sandra en ik geven twee keer per jaar een teamdag aangevuld met een barbecue of gourmet. Met ons team houden we elkaar via onze What'sApp groep op de hoogte en op onze Facebookgroep hebben we elke maand een thema uitdaging. Niks moet dus ga je liever je eigen gang is dat ook goed. We hopen dat je vooral heel veel plezier hebt van je aanmelding en geniet van je mooie Stampin' Up! startpakket.

 
 

2418511_orig