Ik zag je tijdens de workshop bezig met al die mooie kleuren inktkussens en stempelsets van Stampin' Up! Ik wil dat ook graag! Kun jij dat bestellen voor me?

Natuurlijk kunnen we dat! Er zijn bij ons twee manieren om Stampin' Up! producten te bestellen:

1. Bestellen van Stampin' Up! producten kan tijdens onze workshop of via e-mail op elk moment. Elke maandag geven wij de bestelling door aan Stampin' Up! Wil je dat je bestelling op maandag mee gaat met anderen bestellingen? Geef dan je bestelling door voor maandagavond 18.00 uur.

Het is mogelijk om je bestelling op te komen halen, je hoeft dan geen verzendkosten te betalen. Kun je de bestelling niet ophalen dan ontvang je de bestelling direct vanuit het magazijn van Stampin' Up! Duitsland en heb je de bestelling meestal binnen 5 werkdagen in huis. De verzendkosten zijn €5,95 maar bestel je voor meer dan 60 euro dan nemen wij de verzenkosten voor onze rekening.

Bestellen? Stuur een e-mail naar info@stempeltijd.nl en vermeld in de e-mail de ordernummers, de omschrijving van de producten en de prijzen. We hebben natuurlijk ook je adresgegevens nodig om de bestelling te kunnen doen. Wij nemen dan via e-mail zo snel mogelijk contact met je op voor de verdere afhandeling van de bestelling.

2. Of bestel Stampin' Up! producten via de Stampin' Up! Webshop van Stempeltijd.

Stampin' Up! Producten Kopen

In de webwinkel vind je ook alle Stampin' Up! producten zoals lint, papier, inkt, stempels, stansen en ga zo maar door. Je voegt ze heel makkelijk toe in je winkelwagentje. Je bestelling heb je meestal binnen 5 werkdagen in huis. De verzendkosten zijn €5,95 en de bestelling wordt rechtstreeks vanuit Stampin' Up! keurig bij je thuis bezorgd door UPS. Je kunt in de webwinkel alleen afrekenen met creditcard. Een ander betaalmiddel is nog niet mogelijk.

TIP: Geen creditcard? Bestel de producten via e-mail zoals in optie 1 of koop bij Primera een VISA Cadeaukaart waarmee je online kunt winkelen >> klik hier of vraag een pre-paid creditcard aan via Pay2d. Een pre-paid creditcard kun je altijd opwaarderen met Ideal >> klik hier

Mocht je nog vragen hebben? We helpen je graag! >> klik hier en stuur ons een bericht

Stampin' Up! Demonstrator