Lijkt het je leuk om samen met anderen dezelfde hobby te delen? Hou jij ook van knutselen met papier en stempels? Heb jij nog tijd op vrijdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur? Wij hebben namelijk nog plaats voor 2 personen! De 'Plezier met Papier' groepen zijn 2x in de maand (om de week).

Ook als je geen ervaring hebt of net begint met deze hobby ben je van harte welkom! De koffie & thee met iets lekkers staat klaar en je gaat naar huis met een hoop inspiratie en twee mooie zelfgemaakte kaarten en/of projectje zoals een cadeaudoosje bijvoorbeeld!

Lijkt het je leuk om met een groepje eens gezellig te komen knutselen? Heb je nog vragen of wil je jezelf meteen opgeven voor de vrijdagochtend? Dat kan door ons even een e-mail te sturen of vul het formulier in op de contact pagina >> klik hier!

Natuurlijk kun je ook meedoen met onze 'extra' Plezier met Papier Workshop! Gewoon om eens te proberen misschien? Je vindt deze hieronder in de agenda. Mocht je het leuk vinden mag je gewoon aanschuiven dus kijk of er nog een plek over is en doe gezellig mee! 🙂

Agenda

Er zijn geen aankomende events.