Wij zijn Hans en Sandra en samen vinden we het leuk om onze creativiteit hier met jullie te delen. Wij zijn verslaafd aan de producten van Stampin' Up! maar we vinden behalve Stampin' Up! nog zoveel meer leuk...

Sandra maakt al 17 jaar kaartjes, cadeaudoosjes en scrapprojecten. Ze houdt van haken, fotografie, tuinieren, webdesign, lezen, dansen en muziek. Jaren had ze een website bezigebij.com en een persoonlijk blog 'scrappoint'. Hans houdt van bakken, koken, vis/vlees roken, houtbewerking, lezen, vissen, fotografie en knutselen.

Wij wonen in het mooie Noord-Holland en zijn alweer twee jaar opa & oma van Max. Wij zijn gek op dieren en hebben zelf twee hondjes. Na jaren grote honden te hebben gehad zijn we nu blij met die twee doerakken van ons; Sjors en Bobby.

De workshops die wij thuis geven zijn altijd erg gezellig en je bent echt tot niks verplicht. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en lijkt het je leuk om een workshop te komen volgen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of lees meer op onze 'Workshops' pagina.

oh-04